بررسی نحوه عمل کولرگازی 12000 اجنرال
کولرگازی را در واقع میتوان وسیله ای تعریف کرد که همانند یخچال گاز مبرد را در اثر فشار پیستون به مایع تبدیل کرده و سپس با جذب گرمای محیط مایع را مجددا به گاز تبدیل کرده تا هوای خنک تولید شود. کولر گازی توسط ویلیس کریر در سال ۱۹۰۲ میلادی اختراع شد.
بطور کلی میتوان گفت که کولرگازی با جذب گرمای محیط مایع مبرد را تبخیر نموده تا خروجی آن یک هوای خنک سالم باشد. در واقع فرایند تبدیل گاز اولیه به هوای خنک در یک مسیر مکانیکی متشکل از آواپراتور جهت جذب گرمای محیط سپس کمپرسور برای عمل متراکم سازی و کندانسور جهت خنک سازی گاز مبرد و شیر انبساطی قرار میگیرد. برخلاف کولرهای آبی کولر گازی سبب افزایش رطوبت محیط نمی شوند به همین خاطر اسپلیت 12000 اجنرال برای مناطق شرجی نیز مناسب می باشد.
از مهمترین دلایل کاهش مصرف انرژی میتوان به تمیز کردن به موقع فیلترهای هوا کندانسور و رادیاتور قرار نگرفتن کمپرسور در معرض تابش مستقیم نور آفتاب ایجاد فاصله مناسب کمپرسور از دیوار و یا مانع و همچنین قرار گرفتن کمپرسور در مسیر جریان باد و نهایتا تجهیز کولرگازی به کیت اینورتر میتوان نام برد.
تعریف مختصری از داکت اسپلیت 12000 اجنرال
داکت اسپلیت را میتوان از جمله سیستمهای سرمایشی و گرمایشی دانست که عموما کانال کشی آنها بصورت افقی انجام میشود. در این توع سیستم کانال کشی بیشترین میزان بازدهی را میتوان انتظار داشت. اما در کولرگازی های با لوله کشی عمودی به دلیل اختلاف فشار پدیدآمده ناشی از آن بازدهی بصورت قابل توجهی کاهش میابد و مصرف برق بالاتر میرود. در داکت اسپلیت های سقفی ، کانالها در بالای سقف کاذب ساختمانها به صورت مخفی قرار گرفته و همینطور داکت اسپلیت نیز در همان جا به کانالها متصل میشود.
همواره فاصله ی بین پنل خارجی و داخلی کولرگازی اجنرال بسیار حائز اهمیت می باشد بطوریکه از جمله عوامل موثر در راندمان سیستم تهویه هوا می باشد. خوشبختانه در داکت اسپلیت های سقفی اجنرال به دلیل طراحی خاص آن در فاصله های 30 تا 60 متر بین دو پنل نیز شاهد افت راندمان سیستم نمی باشیم و به همان شیوه معمول به عمل خود ادامه میدهد.
درباره این سایت